Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2018, 17:54
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jägermeister odkryl tajomstvo úspechu nultých rokov. Čo inšpirovalo známe legendy k tvrdej práci?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Kampaň From 00's to Heros od Jägermeisteru mapuje inšpiráciu odhodlaných lovcov spoločne s legendou graffiti scény 2MAD.

Jägermeister pricházdza s novým projektom s návom 00's to Heros. V rámci neho sa  ikona českej a slovenskej graffiti scény 2MAD vracia na začiatok nového milénia a spoločne s ostrieľanými lovcami hľadá konkrétne momenty, ktoré im výrazne zmenili život.

Časť aktérov ako snowboardistka Karolína Salavcová, držiteľka prestížnej ceny Czech Press Photo Alžbeta Jungrová či organizátor Hip Hop Kempu Affro, si môžeš pripomenúť v tomto článku.  Teraz sa vďaka oficiálnemu YouTube kanálu Jägermeister dostávame aj k posledným trom skúseným a dôležitým postavám urban kultúry začínajúcej v nultých rokoch. Menovite si na zlomové momenty zaspomínali Romeo, Jakub Pešek a Rejman

 

 2MAD navštívil všetkých 9 vybraných osobností s jemu typickou zahalenou tvárou a skicákom. Práve ten bol počas všetkých návštev najdôležitejším nástrojom v celom projekte. Umelec na ňom totiž zaznamenával dôležité fragmenty príbehov jednotlivých lovcov. Túto inšpiráciu následne použil ako podklad pre tvorbu výslednej pocty hrdinom nulých rokov.

„Nebylo jednoduché vybrat od každého jen jeden moment, který ovlivnil jejich cestu“, konštatuje graffiti legenda, ktorá z vybraných momentov skomponovala obrovský mural, ktorý od konca novembra nájdeš na budove Klasick Wheels v Prahe na Holešoviciach. Neprestávajte loviť nové príbehy nielen z vlastného života, ale aj zo života športovcov, umelcov či biznismenov, ktorí môžu byť v mnohom vzorom a inšpiráciou.

Domov
Zdieľať
Diskusia