Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2018, 13:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jägermeister odkrýva tajomstvo úspechu skúsených lovcov. Čo formovalo umelcov, športovcov či biznismenov na začiatku milénia?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Začiatok milénia vyprodukoval množstvo úspešných ľudí, ktorí sú dnes vo svojich odboroch legendami. Aké zlomové momenty ich nakopli?

Zamyslel si sa niekedy nad tým, čomu môžeš vďačiť za to, kde si? Väčšina z nás pristupuje k životu impulzívne a pocitovo, vždy je však na mieste vrátiť sa ku koreňom a porozmýšľať nad zásadnými momentmi života. Práve tie z nás robia to, čím sme, a pokiaľ sa k nim dokážeme vrátiť a kriticky ich vyhodnotiť, možno nám pomôžu v ďalšom rozhodovaní. 

Aj preto prišiel Jägermeister so skvelou kampaňou, kde zohráva hlavnú úlohu začiatok aktuálneho milénia, konkrétne roky 2000 až 2009. Postupne nám predstavuje príbehy deviatich lovcov, ktorí rozprávajú o zásadných momentoch svojich športových, umeleckých či biznisových kariér. 

„Nultá léta vnímáme jako zlomová. Na české i světové scéně se zrodilo nespočet skvělých počinů a věcí, které formovaly dnešní svět. Oslovili jsme umělce a sportovce, kteří byli v těchto letech čerstvě dospělí a dnes jsou z nich zkušení lovci, kteří si jdou za svým a zároveň tvoří velmi výraznou cílovou skupinu pro značku Jägermeister. Líbí se nám jejich filosofie i jejich životní příběhy, které mohou inspirovat dnešní právě dospělou generaci,” vysvetľuje Pavlína Valko, brand manažerka značky pre český a slovenský trh.

Celou kampaňou nás sprevádza legenda českej a slovenskej graffiti scény 2MAD. Tento meister postupne spovedá ďalšie domáce ikony, pričom má vždy v ruke fixku a skicák. Dozvedáme sa o odrazových mostíkoch kapacít ako snowboardistka Karolína Salavcová, držiteľka prestížnej ceny Czech Press Photo Alžbeta Jungrová, organizátor Hip Hop Kempu Affro či promotér tanečného festivalu The Legits Blast MG

Tento vizuálne aj obsahovo atraktívny projekt beží už niekoľko dní na Jägermeister YouTube kanáli, kde aktuálne nájdeš dve tretiny všetkých videí. Zvyšok bude mať premiéru 3. decembra a my ťa určite budeme včas informovať. 

V závere kampane nás ešte čaká vyvrcholenie v podaní 2MADa, ktorý vzdá hold všetkým deviatim lovcom vo veľkom štýle. Neprestávajte loviť inšpiráciu u úspešných ľudí, ktorí už na umeleckej, športovej či biznisovej scéne dávno vybudovali svoje mená a zastrešili ich mnohými úspešnými projektmi.

Domov
Zdieľať
Diskusia