Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2018, 17:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ tetuje Damemu tracklist na nohu. Sleduj priebeh a počúvaj ukážky všetkých skladieb

HUDBA DMS SEPAR
Uložiť Uložené

Vydanie albumu Prepáčte (Official) sa blíži, a tak je čas odhaliť, ako budú jednotlivé skladby znieť.

 

Chalani z DMS včera vydali tupú novinku Zlatí a zároveň kanál, ktorá za noc zaznamenala viac ako 100-tisíc views a na základe reakcií si ju fanúšikovia naozaj obľúbili. Separ a Dame sa už dávnejšie nechali počuť, že sa tentokrát rozhodli ísť sprostejšou cestou a ich avizovaný projekt Prepáčte (Official) je toho zatiaľ jasným dôkazom.

Záležať si dávajú aj na vizuálnej stránke, čomu nasvedčujú klipy na Kardio a Nemám Čas, ale aj samotný cover albumu a tiež tracklist, ktorý sme dostali vo forme fotografie tetovania. Vtedy ešte skoro nikto netušil, že ide o reálnu kérku a jej majiteľom je jeden z členov skupiny. A ten ďalší zasa autorom.

Dnes sme sa dočkali aj ukážok všetkých skladieb, ktoré sprevádza práve video mapujúce priebeh vzniku tetovania. Viac slov už snáď ani nie je potrebných. Do komentárov nám nezabudni napísať, ktorá vec sa ti z celého zoznamu páči najviac. 

Domov
Zdieľať
Diskusia