Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2018, 15:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

V kečupe zaliatý banán, piko a zároveň Xanax. DMS predstavujú bláznivú novinku

HUDBA DMS SEPAR
Uložiť Uložené

Separ, Dame a Smart spúšťajú predobjednávky albumu Prepáčte (Official), ktorý uzrie svetlo sveta 17. decembra.

Pravdepodobne najočakávanejší slovenský rapový album od trojice Separ, Dame a Smart sa do dnešného dňa dočkal dvoch plnohodnotných ukážok s videoklipmi a tiež coveru s tracklistom. Aj napriek tomu sme však do dnešného dňa nevedeli, kto na ňom v skutočnosti bude hosťovať, keďže chalani neostali svojej povesti nič dlžní a promo v ich podaní je tupšie, ako by ktokoľvek predpokladal. 

Dnes bol spustený predpredaj albumu, pričom sme sa dozvedeli, že oficiálny dátum vydania Prepáčte (Official) je naplánovaný na 17. decembra. Aby toho nebolo málo, fanúšikovia sa dočkali ďalšej novinky a opäť aj s reprezent vizuálom. 

Novinka s názvom Zlatí a zároveň kanál nesie všetky charakteristiky celého projektu, takže sa môžeš v prvom rade tešiť na bezvýznamné texty o všetkom a tiež o ničom. Myslíš si, že pôjde o album roka? 

Domov
Zdieľať
Diskusia