Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2018, 9:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

HBO potvrdilo rozlúčkový diel Game of Thrones. Zahrá si v ňom veľké množstvo obľúbených postáv z predošlých sérií

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Na čo sa fanúšikovia GoT môžu tešiť?

Entertainment Weekly prišlo s informáciou, že avizovaný špeciál Game of Thrones skutočne dorazí. Natáčalo sa tento rok v Belfaste a podľa všetkého v ňom uvidíme mnohé obľúbené i menej obľúbené postavy z celého seriálu. Tešiť sa môžeme na Seana Beana ako Neda Starka a mnohých ďalších. Rátame aj s účasťou Jasona Momou ako Khal Droga a neprekvapila by nás ani účasť zvyšných Starkovcov a Lannisterovcov. 

Potvrdené však nemáme takmer nič. Azda len fakt, že špeciál nebude odvysielaný na HBO. S najväčšou pravdepodobnosťou dorazí koncom roka 2019 spoločne s fyzickými nosičmi 8. série. V tejto špeciálnej edícii sa budú nachádzať všetky série a nepochybne bude bohatou studňou pre mnohé ďalšie zaujímavosti, bonusy či zábery z natáčania.

Celú túto epizódu má moderovať Conan O’Brien, a to je asi tak všetko, čo vieme napísať s určitosťou. A keďže si k tomu nemáme oproti minulému článku skutočne viac čo povedať, nebudeme ťa zdržiavať. V komentároch nám daj vedieť, s ktorými postavami a hercami rátaš a ktorí sa podľa teba neukážu.

HBO potvrdilo rozlúčkový diel Game of Thrones. Zahrá si v ňom veľké množstvo obľúbených postáv z predošlých sérií
Domov
Zdieľať
Diskusia