Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2018, 8:43
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Chceš vedieť, na čo myslí pri sexe? Remake Po čom ženy túžia láka neslušným trailerom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Oddychová komédia dostáva remake, no roly sa tentokrát obrátili.

Romantickú komédiu Po čom ženy túžia s Melom Gibsonom (2000) kvôli vcelku pravidelným televíznym reprízam pravdepodobne poznáš. Čo si však asi nevedel, je, že táto snímka dostáva akýsi duchovný remake What Men Want, v ktorom sa roly vymenia. 

Človekom, ktorý po istej nehode dokáže čítať myšlienky opačného pohlavia, bude tentokrát sympaťáčka Taraji P. Henson (Hidden Figures, The Curious Case of Benjamin Button) a ako už vyplýva z nižšie priloženého traileru, o šialené situácie nebude rozhodne núdza.

Spomínaná herečka vo filme zosobní postavu Ali Davis, úspešnú agentku športovcov, ktorá to však nemá v mužskom kolektíve úplne jednoduché. Všetko ale zmení čudesný sled bláznivých nehôd. Ali dokáže počuť myšlienky jej chlapských kolegov a využije to vo svoj najlepší prospech. Problémy však nastanú, keď jej schopnosti začnú narúšať osobný život, vzťahy a priateľstvá. 

Musíme uznať, že narozdiel od prvej ukážky pôsobí táto R-ková snímka lepším dojmom, no stále netreba naivne očakávať komédiu roka. Vtipných momentov je tu opäť pomerne málo a možno to nevydá ani na nadpriemerný kino zážitok. Keď však rád vypínaš mozog pri sprostých vtipoch a obľubuješ originál, asi sa zabavíš.

Film režíruje Adam Shankman (A Walk To Remember, Hairspray) a okrem Taraji si v ňom zahrajú Pete Davidson, Marc Cuban, Tamala Jones, Aldis HodgeRichard RoundtreeWendi McLendon-Covey, Kellan LutzTracey Morgan či Erykah Badu

Na záver treba podotknúť, že toto nie je prvýkrát, kedy tvorcovia preberajú nápady pôvodného filmu. Napríklad Číňania si natočili svoj vlastný remake v roku 2011 a prvé informácie o možnom pokračovaní s vymenenými rolami tu boli už v roku 2009. V hlavnej úlohe sa mala objaviť Cameron Diaz (s herectvom skončila až v roku 2014), no od projektu sa nakoniec upustilo.

What Men Wants sa momentálne nachádza v post-produkcii a do amerických kín sa dostane 8. februára (únor) 2019. Slovenská a česká premiéra zatiaľ stanovená nie je a je otázne, či sa jej vôbec dočkáme.

Domov
Zdieľať
Diskusia