Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2018, 20:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Bratislavčanom dnes vyčaril úsmev na tvári vodič električky, ktorý oslavoval narodeniny

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Cestujúci v bratislavskej električke mali príjemnejší deň.

Pavel Durec patrí medzi najskúsenejších vodičov bratislavských električiek. Prvýkrát si do nej sadol v roku 1983 a dodnes svoje zamestnanie neopustil, vďaka čomu si za tie roky vybudoval silný vzťah nielen so samotným mestom a mestskou hromadnou dopravou, ale aj so svojimi cestujúcimi.

Už dlhší čas preto každý rok organizuje milú oslavu pri príležitosti svojich narodenín. Po električke rozvešia sladkosti ako perníky či cukríky, ktoré si môžu cestujúci bezplatne zobrať, ak dostanú chuť, a ľudia Pavlovi aj ochotne píšu roztomilé odkazy, aby si mohol prečítať, čo pre Bratislavčanov spoľahlivý vodič električky znamená.

Aj tento rok sa oslava konala vo veľkom štýle. Nemohli chýbať už tradičné sladkosti, avšak do električky prišli pomôcť aj dievčence v krojoch, ktoré dobroty spoločne s jablkami pomáhali rozdávať.

Oslava zarezonovala aj v samotnom dopravnom podniku, pretože jeho zástupcovia dnešnú narodeninovú jazdu rovno zaznamenali a onedlho zverejnia krátke video, aby si mohol oslavnú atmosféru zažiť, aj keď možno nebývaš v Bratislave.

My sa samozrejme pridávame a Pavlovi želáme, nech ľudí v hlavnom meste preváža v električke ešte dlhé roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia