Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2018, 19:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovensko čaká prvý sneh, Facebook a Apple majú beef

REFRESHER APPLE DALYB FACEBOOK FRESHNEWS REFRESHER+ SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Pokračovanie Freshnews tu pre vás máme aj dnes. Čo dôležité sa za posledných pár dní stihlo udiať doma a vo svete?

S Freshnews pokračujeme aj dnes a už tradične pre teba máme prehľad všetkého dôležitého, čo sa za uplynulých pár dní udialo. Len pre istotu, ak si nevidel stredajší diel, určite to utekaj napraviť, keďže v závere videa nájdeš aj Outfit check z predstavenia kolekcie H&M Moschino

V aktuálnom pokračovaní si povieme čosi viac o novinkách z hudby či technológií. Zároveň platí, že sme všetky témy z Freshnews predtým rozobrali v článkoch alebo iných videách, ktoré vždy nájdeš v popise. Dnešným dielom ťa prevedú Šajmo a Filip, pričom si pre divákov pripravili aj zaujímavú súťaž. 

Vo Freshnews nájdeš aj reportáž od Denisky, ktorá tento sviatočný víkend rovnako ako väčšina z nás využila na to, aby si pripomenula 17. november a udalosti z roka 1989. S kamerou navštívila živú výstavu s názvom Výkladná skriňa 89 a ty sa teraz môžeš pozrieť, ako to tam vyzeralo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia