Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2018, 19:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Objednaj si 600 káv, pizzu na stred Dunaja a povedz mame, že si vyhral 5-tisíc. Slováci si užívajú nachytávanie cez telefón

REFRESHER
Uložiť Uložené

V spolupráci s Telekomom sme pripravili vtipnú anketu, v ktorej Bratislavčania volali na náhodné čísla.

Do ulíc Bratislavy chodíme riešiť nielen náročné spoločenské témy. Z času na čas sa chceme s vami jednoducho zabaviť a výnimkou nie je ani dnešok. Tentokrát sme si pre vás  v spolupráci so spoločnosťou Telekom pripravili výzvu, v rámci ktorej sme rozdávali dáta zadarmo odvážlivcom ochotným splniť ju. 

Náhodní oslovení okoloidúci si najprv mali vybrať jednu úlohu, ktorá sa vždy spájala s telefonátom na konkrétne miesta. Respondenti museli zavolať a hovoriť to, čo si vytiahli. Objednávka 600 káv či pizze do stredu Dunaja sa s pochopením nestretli a ospravedlňujeme sa mamke, ktorej musela dcéra zavolať s informáciou, že vyhrala 5-tisíc eur

Ako to celé dopadlo sa dozvieš v samotnom videu od Barborky, ktorá počas natáčania stretla kolegu Šajma. Ten oznámil, že v závere novembra sa môžeme tešiť na jeho mixtape a podarilo sa mu zistiť, aké sú podmienky pre uverejnenie rapovej skladby na Refresheri. 

Domov
Zdieľať
Diskusia