Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2018, 11:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Speváčku Arianu Grande vyhlásili za ženu roka 2018

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Speváčka zažila v posledných mesiacoch hromadu ťažkých chvíľ.

Speváčka Ariana Grande zažila v posledných mesiacoch ťažké chvíle. Po minuloročnom teroristickom útoku na jej koncerte sa na čas utiahla do úzadia, obmedzila aktivitu na sociálnych sieťach aj účasť na podujatiach.

Napokon sa vo veľkom štýle vrátila späť na scénu, vydala album Sweetener a opäť ovládla hudobné rebríčky. Medzitým sa stihla rozísť s raperom Macom Millerom, ktorý sa na konci leta predávkoval a zomrel. Arianu fanúšikovia hromadne obviňovali z toho, že Millera priviedla do stavu, z ktorého nemal žiadne východisko okrem kombinovania drog s alkoholom.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ariana Grande (@arianagrande),

Ariana bola v tom čase šťastná s novým priateľom. Pete Davidson si nechal jej meno vytetovať na telo, Ariana urobila rovnaký krok a dvojica sa rovno zasnúbila. Vzťah však nevydržal vôbec dlho, pred pár týždňami sa rozišli a speváčka sa momentálne sústredí výlučne na seba. Po ťažkých chvíľach v roku 2018 ju teraz Billboard vyhlásil za svoju ženu roka.

Odporúčané
Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande 1. septembra 2023, 12:30

Speváčka si oficiálne ocenenie preberie na slávnostnej večeri 6. decembra v New Yorku. Billboard si ju vybral nielen za jej spevácku kariéru, ale aj za aktivizmus, ktorému sa popri nej venuje.

Ariana bojuje za ľudské práva, proti diskriminácii či rasizmu a za práva komunity LGBTQ. Po teroristickom útoku sa minulý rok dokonca do Manchestru vrátila, aby na charitatívnom koncerte One Love Manchester vyzbierali so svetoznámymi interpretmi cez 23 miliónov dolárov na pomoc rodinám ľudí, ktorí pri útoku zomreli.

Domov
Zdieľať
Diskusia