Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2018, 17:53
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mladý Slovák letel cez dedinu 140 km/h, ale pokutu 800 eur zaplatiť nevedel. Policajti ho nazvali povolaním syn

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Slovák veselo porušoval predpisy, avšak peniaze nemal.

Slovenskí policajti vnímajú súčasné spoločenské trendy. Administrátor oficiálnej policajnej stránky na Facebooku okomentoval prípad mladého vodiča na Audi slovami povolanie syn. Nemenovaný 24-ročný vodič doplatil na policajnú hliadku, ktorá si ho všimla už pred obcou Šarišské Michaľany.

Hazardér na svojom Audi letel 139 kilometrov za hodinu pred značkou signalizujúcou začiatok obce a po vstupe do samotnej dediny zvýšil rýchlosť na 141 km/h, čím nielenže vážne porušil dopravné predpisy, ale najmä ohrozoval ostatných vodičov.

Náš zákon pozná najvyššiu pokutu vo výške 800 eur, ktorú rovno na mieste vodičovi policajti uložili, avšak pretekár na jej zaplatenie nemal peniaze. Hliadka mu preto zadržala vodičský preukaz.

Administrátor facebookovej stránky sa potom vyšantil pri písaní príspevku, pretože ho označil povolaním syn, ktorý jazdí na drahom Audi, ale nemá dostatok peňazí na to, aby zaplatil pokutu za svoju rýchlu jazdu.

Ako stihli podotknúť užívatelia v komentároch, Audi v dnešnej dobe nezaručuje akýkoľvek spoločenský status, pretože jazdiť na 15 rokov starom aute konkrétnej značky neznamená, že je človek milionár.

Domov
Zdieľať
Diskusia