Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2018, 19:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Beef Nicki Minaj a Cardi B naberá na obrátkach

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Fanúšikovia pevne dúfajú, že tento obrovský spor konečne prerastie aj do disstrackov.

Konflikt dvoch najznámejších raperiek sa v roku 2018 poriadne rozbehol a zásluhu na jeho aktuálnej podobe má nielen iniciátorka Nicki Minaj, ale aj Cardi B, ktorá ochotne spor živí ďalej. Samozrejme, pre obe je výhodné, že sa o nich hovorí aj mimo hudobných počinov a všetko to začalo ešte v čase, keď sa Nicki nevedela vyrovnať s tým, že jej album Queen nie je na prvom mieste prestížnych rebríčkov. 

Následne po nej Cardi B hodila topánku za to, že urážala ju aj jej dcéru a všetko nasvedčuje tomu, že ani zďaleka nie sme na konci. Len včera kolovala zahraničným internetom správa o tom, že Nicki Minaj pomohla zverejniť telefónne číslo svojej súperky.

Aby toho nebolo málo, Nicki vyhlásila, že zaplatí 100-tisíc dolárov tomu, kto zverejní video, ako moderátorka Rah Ali zbila Cardi B na Fashion Weeku v New Yorku. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),

Na reakciu Cardi B sme dlho čakať nemuseli. Na svoj oficiálny Instagram pridala sériu videí, v ktorých konštatuje, že Nicki klame tak veľa, že už vlastne ani nemá prehľad v tom, čo povedala a čo je vlastne pravda. 

Odporúčané
MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync 13. septembra 2023, 11:07

Nicki následne ešte odpovedala, že veľmi rada zaplatí za detektor lži a ako bonus navrhla, aby si sa obe stretli v štúdiu a skúsili napísať čo najlepší rapový text. Dodáva, že to jej uhlavná rapová nepriateľka určite nedokáže bez pomoci ghostwriterov

Určite bude zaujímavé sledovať, ako tento spor dopadne, no v prvom rade dúfame, že konečne naberie na obrátkach aj hudobne a dočkáme sa disstrackov. Obe interpretky určite majú čo povedať aj v textoch a práve skladby by dokázali dodať tomuto dlhodobému sporu na atraktívnosti. Zároveň sa už čoskoro aj veľa ďalších hudobníkov z okolia raperiek dostane do situácie, kedy si bude musieť vybrať stranu a my budeme zvedaví, ako to ešte celé dopadne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia