Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2018, 12:46
Čas čítania 0:00
Antonín Havlík

Eskalátor v Ríme masívne zrýchlil a zrútil sa. Zranilo sa 24 ľudí, jednému mužovi amputovali nohu

ZAUJÍMAVOSTI RÍM
Uložiť Uložené

V obrovskej rýchlosti sa na ňom nachádzalo množstvo ľudí.

Vypadalo to jako běžný fotbalový večer. Ruští fanoušci, už značně posilněni alkoholem, vyrazili okolo půl osmé na zápas Champions League, na utkání AS Řím proti CSKA Moskva.

Podle svědků se po vstupu do metra linky A, na eskalátorech stanice Repubblica nechovali příliš dobře. Hlučeli, zpívali, tančili a skákali.

Najednou se stalo něco, co nikdo z přítomných nečekal. Jezdící schody naplněné lidmi se náhle masivně zrychlily a zřítily. Lidé na to v takto vysoké rychlosti nestihli zareagovat a začali se kupit u vyústění schodů, někteří se před nárazem snažili zachránit vyšplháním na středový ostrůvek.


Dále už je slyšet jenom křik. Cestující z opačného pruhu se snaží pomoct, ale zastavit rozjeté cestující není vůbec snadné.

Příčina nehody se nyní prošetřuje. Na místě utrpělo na 24 lidí zranění, z nichž někteří těžká, přičemž jednomu muži schody ublížily natolik, že mu lékaři museli amputovat část nohy.  

Odporúčané
Bratislava, Moskva aj Praha sa zmenili. Pozri sa, ako koronavírus vyprázdnil svetové destinácie Bratislava, Moskva aj Praha sa zmenili. Pozri sa, ako koronavírus vyprázdnil svetové destinácie 1. apríla 2020, 14:49


Domov
Zdieľať
Diskusia