Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2018, 11:40
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sólovka Bumblebeeho vlieva svetu Transformers vo výbornej akčnej ukážke do žíl novú energiu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Žeby sa záchrancom Transformers stal Travis Knight?

Prvý spin-off z Transformers univerza nás milo prekvapil. Vedeli sme síce, že ho režíruje šéf Laiki Travis Knight (Kubo and the Two Strings), no stále šlo o film s robotmi. Tie kvalitatívne opakovane prepadávajú, a tak sa podstúpili očividné zmeny.

Roboti sa zmenšili, aby pôsobili menej istejšie a zraniteľnejšie (aj citovo), pričom veľkú rolu zohrajú aj vzťahy medzi nimi a ľuďmi.

Konkrétne sa bavíme o 18-ročnej Charlie (Hailee Steinfeld), ktorá stále hľadá svoje miesto na tomto svete. Práva ona nájde zničeného Bumblebeeho a nadviaže s ním vzťah. 

Čo sa samotného príbehu týka, ten by nás mal zaviesť do roku 1987, kedy uvidíme obľúbeného Transformera Bumblebeeho na úteku. Prítomní budú aj Decepticoni (Shatter s hlasom Angely Bassett a Dropkick s hlasom Justina Therouxa).

Trailer navyše ukázal rovno aj Optimusovo cameo a množstvo záberov na Cybertronskú vojnu. Ukazuje sa, že autoboti mohli ohrozeniu Zeme zabrániť, no Optimus zvolil inú cestu, aj keď si myslel, že ľudí ochraňuje. 

Pravdu sa dozvieme asi už len v kinách. V každom prípade vyzerá Bumblebee prekvapivo dobre a my sa už pomaličky začíname aj tešiť.

Okrem vyššie spomínaných hercov si ďalej zahrá napríklad aj Pamela AdlonStephen SchneiderJorge Lendeborg Jr.Jason DruckerKenneth ChoiRicardo HoyosAbby QuinnRachel Crow či Grace Dzienny.

A aj keď to môže už tradične dopadnúť zle, tomuto TF projektu veríme ako už dávno žiadnemu. Nakoniec, aj po dnešných záberoch vyzerá viac než lákavo.

Premiéra snímky je u nás momentálne naplánovaná na 27. decembra (prosinec) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť ešte viac, klikajte sem. Čo hovoríte na prvé zábery? Ste ochotní dať Bumblebeemu šancu a zájdete do kina?

Sólovka Bumblebeeho vlieva svetu Transformers  vo výbornej akčnej ukážke do žíl novú energiu
Zdroj: Paramount Pictures

Sólovka Bumblebeeho vlieva svetu Transformers  vo výbornej akčnej ukážke do žíl novú energiu
Zdroj: Paramount Pictures

Domov
Zdieľať
Diskusia