Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2018, 19:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dočkáme sa ďalšieho albumu Kontrafaktu?

REFRESHER FRESHNEWS RYTMUS
Uložiť Uložené

Rytmus nám v najnovších Freshnews porozprával o svojej príprave na náročný decembrový zápas a odpovedal, či bude ďalší spoločný album Kontrafaktu.

Začal školský rok a s ním je teda nadobro preč dovolenková sezóna. Aj keď, samozrejme, v dnešnej dobe sa už môžeš zbaliť a vypadnúť niekam preč prakticky kedykoľvek. My sme si aj tento týždeň pre vás pripravili nové Freshnews, do ktorých sme si zavolali aj špeciálneho hosťa.

Pozvanie prijal Rytmus a naša moderátorka Deniska túto príležitosť využila na to, aby ho aspoň v krátkosti vyspovedala a opýtala sa na prípravu pred náročným boxerským zápasom proti českému raperovi Marpovi. Paťo odpovedal aj na otázku, či sa dočkáme ďalšieho albumu Kontrafaktu a prezradil zopár ďalších zaujímavostí.

Počas uplynulých sedem dní to žilo aj v domácej hudbe a o prvenstvo v trendoch súperili dva hity, ktoré určite nie je na škodu pripomenúť si.  Ústrednou osobou vo svete bol Eminem a nenudili sme sa ani na Slovensku. Viac už ale v najnovších Freshnews. 

Domov
Zdieľať
Diskusia