Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2018, 1:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Fanúšikovia Mac Millera už hľadajú vinníka. Ariana Grande musela zablokovať možnosť pridávania komentárov na jej Instagrame

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Len pár desiatok minút po tom, čo sa k nám dostala veľmi smutná správa, už ľudia ukazujú, akí dokážu byť nekompromisní.

Len pred malou chvíľou obletela celý svet smutná správa o smrti známeho rapera Mac Millera, ktorý nás opustil v svojich 26 rokoch. Príčinou smrti je podľa všetkého predávkovanie drogami, no najrozumnejšie bude počkať si na výsledok z pitvy. 

Netrvalo dlho a fanúšikovia začali hľadať vinníka. Tisícky ľudí si zrazu spomenuli, že najlepšie bude obviniť Arianu Grande, ktorá s mala s Macom dvojročný vzťah. Ten však nakoniec ukončila a dôvodom mala byť práve jeho závislosť na nedefinovaných látkach a pravdepodobne aj alkohole. 

Instagram mladej speváčky sa v priebehu hodiny a pol zaplnil tisíckami negatívnych komentárov, urážok a obvinení zo smrti bývalého priateľa. Tento nápor pochopiteľne nebola ochotná znášať, obzvlášť ak si spomenieme na nie tak dávny bombový útok v Manchesteri počas jej koncertu, ktorý jej tiež veľmi veľa ľudí dávalo bezdôvodne za vinu. 

Riešením teda bolo zablokovanie možnosti pridávania komentárov pod všetky príspevky, s čím určite súhlasíme. Ak však chceš vidieť, akí krutí dokážu byť ľudia, stačí si prečítať diskusiu pod poslednými dvoma fotkami.

Fanúšikovia Mac Millera už hľadajú vinníka. Ariana Grande musela zablokovať možnosť pridávania komentárov na jej Instagrame
Domov
Zdieľať
Diskusia