Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2018, 12:50
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Šialené outfity, nahota a nespútaná zábava. Na festivale Burning Man 2018 zažiarili najmä modelky a neznáme krásky

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Precíť atmosféru festivalu prostredníctvom fotografií z Instagramu.

Záver leta už každoročne patrí najšialenejšiemu festivalu sveta s názvom Burning man. Populárny festival sa odohráva v nevadskej púšti Black Rock Desert už od roku 1986 a pred pár hodinami skončil jeho 32. ročník.

Podľa fotografií musí byť každému jasné, že ide o akciu, ktorá na svete nemá obdobu. Neopakovateľná atmosféra, šialené kostýmy, nahota a zaujímavé atrakcie robia festival jedným z najnavštevovanejších na svete.

Do Nevady zavíta každoročne mnoho celebrít a neznámych ľudí nielen kvôli zábave, ale aj aby ukázali outfity, ktoré si na špeciálnu príležitosť pripravili. Na festivale sa ukázali napríklad Victoria's Secret modelka Lais Ribeiro, Diplo, Skrillex alebo herečka Nina Dobrev.

My sme opäť prehľadali útroby Instagramu a našli sme zábery, vďaka ktorým si môžeš vychutnať tamojšiu nezameniteľnú atmosféru aj ty. Dosť už bolo slov, prejdime už na samotné fotografie.

 

Príspevok, ktorý zdieľa diplo (@diplo),

Domov
Zdieľať
Diskusia