Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2018, 17:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ruský Terminátor v nočnom klube sám knockoutoval a dobil 7 mužov len preto, že do seba s jedným narazili na parkete

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO TERMINÁTOR
Uložiť Uložené

Bezpečnostné kamery zachytili celú bitku.

Nie je ničím nezvyčajným, ak do nočných klubov chodia indivíduá, ktoré vstupujú s cieľom pobiť sa. Ruský klub Studio Private Place v južnej časti Moskvy sa nedávno stal dejiskom brutálnej bitky, pričom šarvátka začala obyčajným dotykom na tanečnom parkete.

Zábery z bezpečnostnej kamery zobrazujú skupinu tancujúcich ľudí. Do vysokého muža v jednej chvíli narazí chlapík tancujúci pár centimetrov od neho, na čo vysoký muž zareaguje agresívne a chlapíka napadne.

Napadnutý muž tancoval v skupine svojich priateľov, takže mu okamžite pribehli na pomoc, čo však nebolo nič platné.

Vysoký muž rozdával údery jedna radosť a v priebehu niekoľkých sekúnd tvrdo knockoutoval hneď troch mladých mužov.

 

Dvaja z nich museli byť prevezení do nemocnice, pretože jeden z nich utrpel fraktúru lebky, zatiaľ čo druhý mladík skončil so zraneniami hlavy a tváre.

Terminátor, ako vysokého muža pomenovali médiá, postupne v záberoch dobil až sedem rôznych mužov, pri čom ho nedokázal zastaviť žiadny z nich.

Ruské médiá už informovali, že muž by mal byť obvinený z napadnutia a čaká naňho trest vo výške do 8 rokov vo väzení, kde sa bude môcť biť koľko len chce.

Domov
Zdieľať
Diskusia