Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2018, 11:31
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Zombie akčňák Train to Busan dostane pokračovanie! Natáčanie sa začne už o pár mesiacov

FILMY A SERIÁLY TRAIN TO BUSAN 2
Uložiť Uložené

Potenciál to má.

Scenárista a režisér Yeon Sang-ho potvrdil, že momentálne dokončuje scenár a s natáčaním pokračovania úspešného zombie hororu Train to Busan chce začať v prvých mesiacoch roka 2019. Miestami kvalitný, miestami mizerný film o zombíkoch prilákal fanúšikov žánru z celého sveta a rozhodne sa pri ňom dá na čom stavať. 

V prvom rade nás poteší, keď sa naozaj zamaká na scenári a rozhodnutia či správanie postáv nebude ešte dementnejšie než v najtemnejších chvíľach The Walking Dead. Tešíme sa aj na akciu a hordy zombíkov, ktorí sa pravdepodobne rozšírili po celej Kórei. 

Rátať môžeme s celkom novými postavami a taktiež faktom, že pôjde o väčší a drahší film. Snáď kvôli režisérovej vízii neutrpí budget a efekty. Tie mala jednotka na úrovni.

Train to Busan bol najzárobkovejší kórejský film roku 2016 s domácimi tržbami na úrovni 83 miliónov, k čomu zahraničie dodalo ďalších 45. To všetko sa natočilo za 8,5 milióna (plus náklady na reklamu a ďalšie iné výdaje). 

Ak sa vám snímka páčila a neviete sa už dočkať dvojky, skúste prequelový animák z rovnakého sveta, ktorý režisér Train to Busan produkoval. 

Domov
Zdieľať
Diskusia