Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2018, 16:07
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ja som iná ako ostatné dievčatá. Vtipné fotky ukazujú, čo musia frajeri urobiť pre najlepšiu fotografiu svojich polovičiek

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Frajeri musia polovičkám splniť všetky instagramové želania.

Atraktívne fotografie na Instagrame sú dnes pre množstvo ľudí základom úspechu. Pri cestovaní po svete si treba vyhliadnuť správne miesto a potom zapózovať tak, aby zostali tvoji sledovatelia v nemom úžase z krásy prostredia aj tvojej príťažlivosti.

Na Instagrame už dávnejšie vznikol aj profil Boyfriends of Instagram, kde sa zhromažďujú vtipné momentky, v ktorých frajeri či frajerky musia podávať takmer nadľudské výkony, aby dosiahli želaný efekt. Po internete sa v posledných dňoch šíri záber z pravdepodobne thajskej pláže, kde v jednom rade pózujú viaceré slečny a frajerom nezostáva nič iné, ako splniť želania svojich polovičiek.

Najlepšie sa k momentke zrejme hodí popis o tom, ako je dievčina iná ako všetky ostatné, ale identickou fotkou samozrejme nepohrdne. Na fotkách zo spomínaného Instagramu sa dá veľmi dobre zasmiať, takže profil určite stojí za návštevu.

 

Příspěvek sdílený Sammi (@samroseblair),

Domov
Zdieľať
Diskusia