Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2018, 14:26
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ryan Reynolds pripravuje zhúlenú paródiu na Sám doma

FILMY A SERIÁLY RYAN REYNOLDS
Uložiť Uložené

20th Century Fox sa pripravuje na dospelejšiu verziu komediálnej klasiky Sám doma.

Keď sa približne 20-ročnému mladíkovi podarí zmeškať let na lyžovačku, svoju dovolenku sa rozhodne stráviť vo vlastnom dome, kde sa poriadne "zhúli". V drogovom opojení sa postupne dostáva do paranoidného stavu a začne si nahovárať, že sa mu niekto vkradol do domu.

Postupom času ale zisťuje, že vlámanie nebolo iba výplodom jeho fantázie, a tak sa musí napriek tomu, že je stále zdrogovaný, brániť proti zlodejom všetkými dostupnými prostriedkami.

Vo filme s názvom Stoned Alone (zámerná podobnosť s Home Alone), inšpirovanom komédiou Sám Doma, by si mohol podľa určitých zdrojov hlavnú rolu strihnúť zábavný Ryan Reynolds, ktorého väčšina divákov pozná ako hláškujúceho Deadpoola.

Jeho účinkovaniu vo filme však odporuje fakt, že hlavný hrdina by mal byť zhruba o celých 20 rokov mladší ako Ryan, no v časoch moderných filmových technológií by sa dal aj tento problém určite vyriešiť. O snímku sa ale Reynolds postará aspoň z pozície producenta.

Pod réžiu filmu sa podpíše málo známa Augustine Frizzell (dráma Never Goin' Back) a na scenári sa budú podieľať Kevin Burrows a Matt Mider (Gentlemen Lobsters, The Package).

Odporúčané
Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi 23. júna 2023, 14:30

Čo si od tohto projektu máme vlastne sľubovať? Prízemnú zábavu, alebo originálnu komédiu? A chceli by ste v hlavnej role vidieť Reynoldsa či niekoho úplne iného?

Ryan Reynolds pripravuje zhúlenú paródiu na Sám doma
Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia