Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2018, 23:16
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Užite si tie najnebezpečnejšie kaskadérske kúsky z Mission: Impossible - Fallout

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Paramount Pictures zverejnilo úžasné zákulisné video, ktoré sa sústredí na Toma Cruisa a päticu jeho šialených scén z Mission: Impossible 6.

Tom Cruise riskuje život, aby pobavil divákov. Asi takto by sa dala v krátkosti zhrnúť obľúbená akčná séria Mission: Impossible, ktorá so svojím šiestym dielom už onedlho vstúpi aj do našich kín.

A pokiaľ naše články o nadchádzajúcej časti sledujete pravidelne, tak už veľmi dobre viete, že Tom kvôli čo najvyššej kvalite filmu vlastnoručne pilotoval helikoptéru, vyskočil z lietadla viac než stokrát, riadil motorku bez helmy, riskoval na lane v obrovskej výške či preskakoval z budovy na budovu.

Užite si tie najnebezpečnejšie kaskadérske kúsky z Mission: Impossible - Fallout
Zdroj: Paramount Pictures

No štúdio Paramount Pictures teraz zverejnilo ukážku zo zákulisia, ktorá nám opäť raz dokonale vyrazila dych. Obsahuje totiž množstvo úžasných záberov z natáčania tých najnebezpečnejších kaskadérskych kúskov pre Mission: Impossible 6.

Vo videu nižšie sa nachádza aj režisér Christopher McQuarrie spoločne s niekoľkými hercami a ďalšími členmi štábu, ktorí diváka v krátkosti uvedú do diania a čo-to ohľadom jednotlivých kúskov aj prezradia. Ako sa ale hovorí, dosť bolo zbytočných rečí. Vychutnajte si sľubovanú ukážku.

My v závere už iba pripomenieme, že premiéra snímky je u nás naplánovaná na 2. augusta (srpen) 2018 a pokiaľ sa chcete dozvedieť viac o príbehu a obsadení, vstúpte už klasicky do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia