Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2018, 18:09
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Za sklom sa dočká 3. série. Venovať sa bude aj neobjasnenej vražde Jána Kuciaka

FILMY A SERIÁLY JÁN KOLENÍK
Uložiť Uložené

Úspešný slovenský seriál si posvieti na tie najaktuálnejšie slovenské témy, vrátane doposiaľ nevyšetrenej vraždy slovenského novinára.

Vzhľadom na vysokú sledovanosť a pozitívne ohlasy zo strany divákov bolo len otázkou času, kedy Televízia JOJ oficiálne potvrdí 3. sériu Za sklom. Nové časti by sa podľa hovorkyne televízie Lucie Kulihovéj mali začať natáčať v priebehu budúceho roka.

Pokračovanie Za sklom bolo potvrdené aj zo strany generálneho riaditeľka JOJ-ky, ktorý sa s informáciou podelil prostredníctvom Facebooku. Podľa jeho slov by sa mal seriál bližšie neupresneným spôsobom zamerať aj na vraždu Jána Kuciaka.


Za 3. sériou bude opätovne stáť režisér Peter Bebjak, producent Rasťo Šesták a scenáristi Valeria Schulzová a Roman Olekšák. Počítať by sme však mali aj s hlavnými hereckými predstaviteľmi, a teda Koleníkom a Maštalírom.

Všetko zatiaľ nasvedčuje tomu, že korupcia na Slovensku dostane v pokračovaní Za sklom opätovnú dávku nemilosrdnej kritiky. Dúfajme len, že tentokrát sa k nám seriál dostane bez zbytočných odkladov, ktoré sme si už zažili v minulosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia