Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2018, 17:11
Čas čítania 0:00
Sona O.

Nehanbi sa za svoje akné! #Freethepimple je novým hnutím na Instagrame

MÓDA AKNÉ KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU
Uložiť Uložené

Pozitívny vzťah k vlastnému telu je dôležitý. Rovnako však netreba zabúdať ani pokožku. Je čas, aby si sa už viac nehanbila za svoje akné!

Nadbytočné kilá dnes už nie sú žiadnym problémom. Ani plnoštíhle ženy nemajú najmenší problém s crop topmi či úzkymi džínsami. Hnutie, ktoré podporuje ženy k pozitívnemu vnímaniu svojej váhy, kriviek a ženských tvarov je najrožšírenejším body positivity hnutím na svete.

Svoje nedokonalosti na pokožke však máme potrebu neustále skrývať pod hrubou vrstvou make-upu. Hoci sa už objavujú niektoré influencerky ako napríklad Em Ford, ktorá sa nehanbí fotiť aj bez líčenia, akné a vyrážky sú ešte stále tabu. 

Najnovšie sa k hnutiu pozitívneho vzťahu k pokožke pridružila aj  Louisa Northcote známa inlfuencerka a modelka. Na svojich fotkách sa otvorene hlási k problémom s akné a nepoužíva žiaden Photoshop. 

Modelka sa rozhodla podporiť aj ostatné ženy ku krajšiemu vnímaniu samých seba. Preto na populárnej sociálne sieti Instagram rozpútala fenomém hashtagu #FreeThePimple (osloboď vyrážku). 

Na gesto influencerky okamžite zareagovali ďalší blogeri a spolu tak oživili nové hnutie pozitívneho prístupu k vlastnému telu.

Svetu tak posielajú jasnú správu: Každá žena je krásna a žiadne vyrážky na tom nič nezmenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia