Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2018, 16:35
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Na nepoznanie zmenený Shia LaBeouf sa predstavuje na obrázkoch z drámy Honey Boy ako svoj vlastný, na heroíne závislý otec

FILMY A SERIÁLY HONEY BOY SHIA LABEOUF
Uložiť Uložené

Pozoruhdne vyzerajúca dráma bude čerpať priamo zo Shiovho vlastného života.

Nový projekt Shia LeBeoufa s názvom Honey Boy bude pomerne originálnym kúskom. Už sme vám priniesli informácie, že Shia si vo filme, ktorý bude vychádzať z jeho vlastného života, zahrá postavu inšpirovanú svojím otcom.

Po boku LaBeoufa si zahrá aj Lucas Hedges (Manchester by the Sea, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri). Teraz si môžete vychutnať prvé fotografie zo zákulisia filmu, na ktorých jasne vidno, že Shia podstúpil poriadne radikálnu premenu. Človek by ho snáď na prvý pohľad ani nespoznal.

Honey Boy režíruje Alma Har’el a podľa všetkého sa môžeme tešiť na poriadne intenzívnu drámu. V jej centre bude stáť vzťah syna - začínajúceho herca v Hollywoode - a jeho na heroíne závislého otca. Názov filmu pochádza zo skutočnej LaBeoufovej prezývky, ktorú mu dal jeho otec Jeffrey LaBeouf.

Ten má za sebou poriadne pestrú minulosť. V roku 2000 bol obvinený zo sexuálneho obťažovania nemenovanej herečky či útoku na homosexuálneho producenta od Disneyho. Súdený bol aj za únos a útok strelnou zbraňou.

Zdá sa teda, že tvorcovia rozhodne majú z čoho čerpať. Vo filme sa objavia aj Maika Monroe, Natasha Lyonne či Noah Jupe. Honey Boy sa momentálne nakrúca a dátum premiéry zatiaľ nie je známy.

Domov
Zdieľať
Diskusia