Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2018, 14:03
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Narodil sa bez rúk? Loris Karius sa stal hlavnou obeťou vtipných reakcií internetu po finále Ligy majstrov, ale nestratil sa ani Ramos

ŠPORT LIGA MAJSTROV LIVERPOOL REAL MADRID
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Internet reagoval vtipnými reakciami na priebeh zápasu.

Finále Liga majstrov prinieslo po roku opäť divadlo, aké by si nikde inde nenašiel. Fenomenálne sa takmer až na vrchol prepracovali hráči Liverpoolu, ktorí boli vo finálovom zápase papierovo slabším tímom, ale na favorita v podobe Realu Madrid vytiahli zo začiatku všetky zbrane. Prvých 25 minút tlačili Španielov a veľa nechýbalo k tomu, aby sa ujali vedenia, lenže potom sa zranil Salah a hra sa diametrálne zmenila.

Tempo hry začal kontrolovať Real Madrid a napokon zobral do svojich rúk opraty Loris Karius. Najskôr daroval Benzemovi elegantný gól vďaka tomu, že mu loptu hodil priamo do nohy, aby potom nemal žiadnu šancu chytiť nožničky Garetha Balea.

Bale zaútočil po pár minútach znovu a po jeho strele Karius zazmätkoval tak, že pochoval všetky šance svojho tímu na vyrovnanie. Internet samozrejme reagoval na jednotlivé momenty v zápase svojsky, a tak sa možno zasmeješ na tom, ako dokázali fanúšikovia skritizovať nemeckého brankára alebo na tom, že Sergio Ramos zrejme pred zápasom presedlal na kariéru MMA bojovníka.










 



Odporúčané
KVÍZ: Ukáž, že si pravý futbalový fanúšik. Spoznáš, o aký známy futbalový klub ide, len podľa niekoľkých indícií? KVÍZ: Ukáž, že si pravý futbalový fanúšik. Spoznáš, o aký známy futbalový klub ide, len podľa niekoľkých indícií? 14. apríla 2023, 13:00




Domov
Zdieľať
Diskusia