Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2018, 10:54
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Z tváre Harryho bývalej frajerky sa na kráľovskej svadbe stalo vtipné meme. Chelsy možno mala výrazné výhrady voči zväzku

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Diváci si nemohli nevšimnúť, ako sa Harryho bývalá priateľka tvárila.

Kráľovská svadba je už úspešne za nami. Po celom svete sa ľudia rozdeľovali na dve skupiny, pričom prvá si svadbu užívala a zabávala sa na nej, zatiaľ čo druhá skupina ju rovno ignorovala. Napriek tomu bola celá ceremónia úžasná a vychutnávali si ju plnými dúškami aj prítomní hostia.

Už včera sme spomínali, že na svadbu Harryho a Meghan prišli známe osobnosti ako Beckhamovci či Elton John, avšak medzi hosťami sedela aj slečna, ktorá si možno obrad až tak veľmi neužívala. Chelsy Davy chodila s princom Harrym s prestávkami od roku 2004 do roku 2010, takže si spolu obaja užili množstvo spoločne stráveného času a aj keď sa rozišli, zostávajú dodnes kamarátmi.

Aj preto Chelsy prijala pozvanie na Harryho svadbu, lenže zábery na jej tvár mimoriadne pobavili každého, kto vedel, že Chelsy s princom v minulosti randila. Samotná stanica BBC Three zverejnila na svojom Twitteri krátke video, v ktorom výraz tváre sediacej Chelsey hovorí za všetko.




Domov
Zdieľať
Diskusia