Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2018, 20:11
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Rytmus, Soňa Skoncová či Yzomandias. Horúce počasie prevetralo aj šatníky známych tvári zo Slovenska a Česka

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Známe osobnosti zo svojích šatníkov opäť vytiahli kúsky za nekresťanské peniaze, pričom výsledok si môžete pozrieť.

Módny priemysel si v priebehu posledných rokov podmanil takmer celý svet, pričom naše dve pomerne malé krajiny nie sú výnimkou a ľudia si tak (konečne) môžu vyberať z miliónov dostupných kúskov. Samozrejme, hlavný prím na trhu hrajú predovšetkým veľkí hráči, ako LVMH Group, Zara, H&M, Supreme alebo rôzne módne domy, ktorých návrhy či aktuálna popularita učarovali aj mnohým známym osobnostiam zo Slovenska a Česka.

Dnes už preto nie je žiadnou veľkou udalosťou vidieť na našincoch outfity v hodnote tisícok eur, keďže viacero z nich sa živí a prezentuje hlavne vizuálom, čo nedávno spomenul aj Rytmus pri predstavovaní slnečných okuliarov Chrome Hearts v optike Duos.

Nebudeme vás už ale zbytočne zdržovať ďalšími riadkami a radšej sa presunieme k samotným záberom, z ktorých si môžete vziať inšpiráciu aj pri najbližšom nakupovaní či dolaďovaní celku. 


R.Y.T.M.O. si vychutnával horúce aprílové počasie napríklad aj jazdením v Rolls Royce, pričom na ruke mal svoje obľúbené zlaté Rolexky. Luxusné lovecké slnečné okuliare a diamantový prsteň sú pre Patrika rutinou.

 

A post shared by @rytmusking on

Dominika Cibulková tentokrát vyskúšala outfit poskladaný z kúskov Versace a topánok Christian Louboutin s vybíjaním. Šperky sú  klasicky od ALO Diamonds a kryt na telefón pochádza z dielní Louis Vuitton.

 

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

Aktuálny kráľ českej rapovej scény Yzomandias v teniskách Balenciaga Triple S a s taškou Goyard.

 

A post shared by Yzomandias (@yzomandias) on

Moderátorka a redaktorka Veronika Cifrová Ostrihoňová s kabelkou Chanel na prehliadke slovenského Rafa Simonsa Borisa Hanečku. Jednoduché a pôsobivé.

Partnerka českej moderátorskej ikony Leoša Mareša menom Monika Marešová v topánkach Stella McCartney, nohaviciach Balenciaga a kabelkou francúzského módneho domu Saint Laurent

Benedikt Renč je uznávaným fotografom nielen doma v Českej republike, ale taktiež vo svetovom ponímaní. Počas fotenia vyššie spomínanej Moniky Marešovej mal majster svojho remesla oblečené tričko z dielne Y-3 a tenisky adidas Originals. To všetko doplnené doplnené o štýlové nohavice. 

Ako vždy dokonalá Barbora Franeková. Na nedávnu udalosť MISS Slovensko 2018 zvolila komplet od návrhára Michaela Kováčika a rozhodne neurobila krok vedľa. 

Dalyb patrí medzi osobnosti, ktoré sa nachádzajú v obdobných článkoch pravidelne a dnešok nebude výnimkou. Košický jazdec labelu F*CK THEM v teniskách Converse, denimových nohaviciach Ralph Lauren, mikine BAPE, tričku Balenciaga a klobúčiku z kolaborácie Supreme x Lacoste Live!

Stále rastúcu popularitu si môže užívať taktiež Paulie Garand, ktorý nespí na vavrínoch a novú hudbu posúva medzi ľudí neustále. Pomedzi to avšak stíha napríklad aj fotenia pre svojích partnerov. Na záberoch nižšie má český raper obuté tenisky Converse a ako vášnivému cestovateľovi mu nesmie chýbať ani duffle bag plný lásky od The North Face.  Pouličný outfit ako vínko. 

U našich západných susedoch ešte chvíľku pobudneme, keďže ďalším v poradí bude náš obľúbenec NobodyListen. Producent, DJ a samozrejme hlava putovných podujatí s názvom Addict v outfite módneho domu Dior Homme

Na koniec dnešného článku sme si nechali dve krásne Slovenky. Prvou je modelka Adriana Čerňanová, ktorá nechýbala na tohtoročnej Coachelle, pričom na sebe mala celobiely outfit a vyzerala viac ako len dobre. Druhým dychom však musíme dodať, že na štíhlej kráske vyzerá skvelo prakticky úplne všetko.

Sonička Skoncová si letné počasie užíva plnými dúškami a minimalistické outfity na oplátku nechávajú vyniknúť jej dokonalú figúru a opálenie, čo poteší všetkých pánov.  

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám za podporu!

Anketa:
Ktorá zo známych osobností vyššie vás svojím outfitom zaujala najviac?
Rytmus
Dominika Navara Cibulková
Yzomandias
Veronika Cifrová Ostrihoňová
Monika Marešová
Benedikt Renč
Barbora Franeková
Dalyb
Paulie Garand
NobodyListen
Adriana Čerňanová
Soňa Skoncová
Rytmus
19 %
275 Hlasov
Dominika Navara Cibulková
6 %
91 Hlasov
Yzomandias
14 %
192 Hlasov
Veronika Cifrová Ostrihoňová
5 %
74 Hlasov
Monika Marešová
3 %
41 Hlasov
Benedikt Renč
5 %
66 Hlasov
Barbora Franeková
2 %
26 Hlasov
Dalyb
11 %
161 Hlasov
Paulie Garand
4 %
62 Hlasov
NobodyListen
5 %
69 Hlasov
Adriana Čerňanová
4 %
53 Hlasov
Soňa Skoncová
22 %
311 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia