Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2018, 21:29
Čas čítania 0:00
Sona O.

Planéta Nibiru má ľudstvo podľa konšpiračných teórií vyhubiť už o niekoľko dní

ZAUJÍMAVOSTI KONŠPIRAČNÉ TEÓRIE VESMÍR
Uložiť Uložené

23. apríla sa Jupiter a Slnko spoja do konštelácie znamenia Panny a prinesú skazu našej planéty.

Konšpirátori prišli opäť s novým konceptom ako vystrihnutým z katastrofického filmu. Po zaručenom konci sveta 21. decembra 2012 nás tentokrát strašia s planétou Nibiru, ktorá má byť symbolom predzvesti nového Armagedonu. Na oblohe sa má vraj najprv objaviť biblický obraz, vytvorený z planét a súhvezdí, ktorý bude predpovedať príchod Nibiru. Práve takáto vesmírna konštelácia vychádza na 23. apríla 2018.

Planéta Nibiru má ľudstvo podľa konšpiračných teórií vyhubiť  už o niekoľko dní
Zdroj: NASA

Teória sa operia o citát z biblie, v ktorom sa hovorí: "Na oblohe sa objaví veľké znamenie, žena odetá slnkom, s mesiacom pod nohami a na jej hlave bude koruna z 12 hviezd."

Žena má byť symbolizovaná práve znamením Panny a presne 23. apríla sa mesiac zjaví pod konšteláciou Jupitera a Slnka. 12 hviezd opisujú súhvezdie Leva a tri ďalšie planéty, ktoré budú vtedy prítomné na oblohe a to Merkúr, Venušu a Mars. 

Nibiru vedci nazývajú aj Planéta X. O jej objavenie sa pokúšal už nejeden astronóm, no, žiaľ, neúspešne. Podľa znalcov vesmíru planéta skrátka neexistuje, stále sa však nájdu ľudia, ktorí tejto biblickej predzvesti skutočne veria. Jedným z nich je aj profesionálny konšpirátor David Meade, ktorý o Nibiru dokonca napísal a publikoval knihu s názvom Planéta X, príchod 2017.

Planéta Nibiru má ľudstvo podľa konšpiračných teórií vyhubiť  už o niekoľko dní
Zdroj: Good Reeds

"Hviezdna konštelácia, ktorej budeme svedkami sa opakuje iba raz za tisíc rokov," povedal Meade, "je úplne rovnaká ako v 12. zjavení, preto je to veľmi dôležitý ukazovateľ."

Odporúčané
Ak si milovník vesmíru, v Brne je miesto pre teba. Pozri si, ako vyzerá štúdium kozmických technológií a kde sa môžeš uplatniť Ak si milovník vesmíru, v Brne je miesto pre teba. Pozri si, ako vyzerá štúdium kozmických technológií a kde sa môžeš uplatniť 11. januára 2024, 9:00

David Meade nie je jediný, ktorý je presvedčený, že skaza Zeme je za rohom. Nibiru so sebou vraj prinesie tretiu svetovú vojnu, šialenstvo a zrodenie Antikrista. Momentálne ide o jednu z najpopulárnejších teórií, ktorá sa šíri po konšpiračných weboch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia