Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2018, 18:35
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Pred smutnou pravdou o našej spoločnosti nesmieme utekať. Napriek mnohým problémom existujú spôsoby, ako ich vyriešiť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ilustrácie od talianskeho umelca triafajú do čierneho.

Ilustrácie vedia veľmi jednoducho prilákať pozornosť. Aj preto by si ich často mohol objaviť v rešpektovaných svetových médiách, ktoré oslovujú talentovaných umelcov a platia im za to, aby články trefne dotvorili. Aj Marco Melgrati zarába prácou pre najrôznejšie noviny a časopisy.

Na Refresheri sme o ňom už v minulosti písali, ale Marko je mimoriadne aktívny a ilustrácie nevytvára len pre periodiká. Často si vo voľnom čase vymyslí ilustráciu na aktuálnu tému a nezabudne ju pridať na Instagram, kde sa mu nazbieralo už viac ako 70-tisíc sledovateľov. Už jeho meno naznačuje, že pochádza z Talianska, avšak svoju rodnú hrudu opustil.

Momentálne žije v mexickom hlavnom meste a pracovné príležitosti získava všade, kde sa len dá. Je zaujímavé, že veľká časť Marcovej tvorby sa zameriava práve na tie depresívnejšie súčasti našej spoločnosti, no pred problémami sa netreba ukrývať. Radšej sa im postaviť čelom, ako sa nimi potom nechať dobehnúť.  

Domov
Zdieľať
Diskusia