Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2018, 20:35
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Znechutený výraz a pokožka bez srsti. Internet sa zamiloval do zvráskavenej mačky, ktorú život baví viac, ako by si na prvý pohľad čakal

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Xherdan je mimoriadne zvedavý a ľudí rozosmieva jediným pohľadom.

Väčšina ľudí si domácich miláčikov kupuje z jednoduchého dôvodu. Chcú si svoje obydlie ozvláštniť nevinným tvorom, ktorý im bude robiť spoločnosť a pravdepodobne ho vďaka hustej srsti budú môcť aj s láskou hladkať. Na dokonalé spolunažívanie zvieraťa a človeka však žiadnu hustú srsť netreba. Dokazuje to aj vzťah 45-ročnej Švajčiarky Sandry Filippi a jej 5-ročného kocúra s menom Xherdan.

Sandra ho našla na internete, kde ho ponúkali na adopciu, a vraj sa doňho okamžite zamilovala. Xherdan je mačka z druhu Sphynx, ktorý sa vyznačuje pokožkou bez srsti, ale Xherdan svoj charakter dopĺňa aj dokonalým výrazom tváre. Aj keď by sa ti mohlo zdať, že Xherdanova pokožka musí byť poriadne drsná, opak je pravdou.

Majiteľka Sandra si pochvaľuje jemnú pokožku aj oči hlboké ako oceán, a tak začala svojho neustále nahnevaného kocúra pomocou Instagramu pridávať aj na internet. Momentálne sa vytešuje z toho, že jej kocúr získal v krátkom čase množstvo fanúšikov. Xherdan dokáže ľudí rozosmievať pomocou jediného pohľadu a je aj mimoriadne zvedavý, takže sa objaví tam, kde sa čokoľvek doma pohne.

Mnohí užívatelia na internete ho už prirovnávajú aj ku legendárnej Grumpy Cat, pričom Xherdanov výraz tváre je ešte hrozivejší, a tak sa z neho možno stane ikonická postava ako jeho starší kolega.  

Domov
Zdieľať
Diskusia