Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
8. marca 2018, 18:09
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Animovaný hulvát Grinch s hlasom Benedicta Cumberbatcha neznáša Vianoce, a tak sa ich snaží pokaziť každému naokolo

FILMY A SERIÁLY THE GRINCH
Uložiť Uložené

Snímka The Grinch sa nám opäť raz pripomína, tentokrát už ale prostredníctvom plnohodnotnej ukážky.

Animák The Grinch sa pred mesiacom síce predstavil krátkym promo videom, zábery z neho sa však pravdepodobne do finálneho zostrihu nedostanú (keďže ukážka bola zameraná na ZOH v Pjongčangu).

To ale takmer určite nebude prípad nového traileru, ktorý pred malou chvíľou konečne zverejnili spoločnosti Universal Pictures a Illumination Entertainment. Navrhujeme teda, aby ste si ho bez ďalších zbytočných rečí hneď vychutnali.

Animák vyrozpráva príbeh nevrlého a cynického Grincha, ktorý sa vydá na misiu ukradnúť Vianoce. To však ešte netuší, že jeho srdce nakoniec zmení mladé dievča s veľkorysým sviatočným duchom. Údajne sa máme tešiť na zábavné a vizuálne ohromujúce dobrodružstvo, ktoré sa ponesie na vlne optimizmu.

Za réžiou stojí Yarrow Cheney (The Secret Life of Pets) spoločne so Scottom Mosierom (kraťas Eddie's Life Coach), o scenár sa postaral Michael LeSieur (Keeping Up with the Joneses) a postave Grincha prepožičal svoj hlas obľúbenec Benedict Cumberbatch.

Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 8. novembra (listopad) 2018 a my vám v samotnom závere dávame do pozornosti aj najnovší plagát. Čo hovoríte na vyššie priloženú ukážku? Zájdete na film do kina?

Animovaný hulvát Grinch s hlasom Benedicta Cumberbatcha neznáša Vianoce, a tak sa ich snaží pokaziť každému naokolo
Zdroj: Universal Pictures/Illumination Entertainment
Domov
Zdieľať
Diskusia