Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2018, 16:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Skutočné dvojice, ozajstná vášeň. Fotografka zachytáva posteľné hrátky amatérskych párov, ktoré si ju pozývajú do svojich spální

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Roxy sa do svojej práce zamilovala.

Neexistuje veľké množstvo fotografov alebo fotografiek, ktoré dostanú príležitosť nazrieť za oponu skutočnej amatérskej intimity a vášne. Francúzska fotografka Roxy Hervé dostala túto príležitosť pred pár rokmi, keď sa jej ozval jeden pár po tom, čo zhliadli jej fotografie a opýtali sa, či by niekedy nechcela prísť za nimi do bytu a zachytiť tie najprirodzenejšie momenty medzi dvomi ľuďmi.

Roxy chvíľku váhala, ale jej odvaha ju donútila vyskúšať to, vďaka čomu začala nová etapa jej života. Dnes Roxy dostáva desiatky pozvánok ročne od ľudí, ktorí by chceli svoju vášeň nevinne zvečniť bez toho, aby sa museli strachovať. Roxy dokáže intímne hrátky zachytávať zmyselne, takže povrchné fotografie by si v jej portfóliu hľadal len veľmi ťažko, a nehľadí na to, či je dvojica heterosexuálna alebo homosexuálna.

Sama priznáva, že fotografovanie tiel pohybujúcich sa na posteli nie je jednoduchá úloha, ale s jej skúsenosťami to už v súčasnosti nie je taká zložitá úloha. Jej tvorbu nájdeš aj na Instagrame, takže ak sa niekedy dostaneš do Paríža, môžeš jej rovno napísať a domov si odniesť fotografie, po akých si vždy túžil.

Domov
Zdieľať
Diskusia