Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2018, 16:04
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Vylúčenie Kevina Spaceyho vyšlo streamovacieho giganta Netflix na neuveriteľných 39 miliónov dolárov

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Komplikácie pri veľkých filmových či seriálových projektoch nie sú žiadnou výnimkou. Kvôli Spaceymu ale Netflix prišiel o poriadnu kopu peňazí.

S charizmatickým a donedávna celosvetovo milovaným Kevinom Spaceym to išlo poslednú dobu dole vodou. Obvinenie zo sexuálneho obťažovania ho vytrhlo od natáčania snímky All the Money in the World, z ktorej bol bez milosti vyhodený a jeho scény pretočené, no a podobne si ho na koberčeku podal aj gigant Netflix. 

Tým, že sa ale spoločnosť postarala o Spaceyho prepustenie, prišla samozrejme o veľkú sumu peňazí - približne o 39 miliónov dolárovAj počas pozastavenej produkcie museli pochopiteľne platiť všetkých členov štábu a následne natočiť množstvo nových scén, aby záver House of Cards mohol prísť k svojmu dôstojnému ukončeniu. 

Dramatický seriál House of Cards sa ako tak síce pozviechal, no bohužiaľ to isté by sme len ťažko mohli povedať o biografickej snímke Gore, kde si mal Spacey zahrať postavu spisovateľa a politického aktivistu Goreho Vidala. Či a kedy sa filmu teraz dočkáme je viac-menej vo hviezdach, ale veľmi s tým asi nerátajte.

Vylúčenie Kevina Spaceyho vyšlo streamovacieho giganta Netflix na neuveriteľných 39 miliónov dolárov
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia