Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2018, 20:29
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Dievča dalo svojej staršej sestre na Vianoce desiatky rande z Tinderu. Za jej chrbtom analyzovala mužov a vybrala tých najlepších

ZAUJÍMAVOSTI ONLINE ZOZNAMKY
Uložiť Uložené

Megan už nemala trpezlivosť sledovať svoju sestru bez frajera.

Súrodenci sa o seba musia starať a možno až príliš k srdcu si to vzala 20-ročná Megan Steffen z amerického štátu Michigan, ktorá veľkú časť svojich vianočných prázdnin strávila pripravovaním veľkolepého projektu pre jej sestru Emily. O štyri roky staršia Emily už dlhší čas nevedela nájsť svoju lásku, a tak jej ľúbostný život zobrala Megan do vlastných rúk a za jej chrbtom jej založila profil na Tinderi, kde postupom času získala až 85 spojení s mužmi, ktorí by sa podľa nej sestre páčili.

Najskôr síce lajkovala každého muža, ktorý sa jej páčil, ale neskôr prešla do detailnejšej analýzy, pretože mužom v krátkosti vysvetlila, o čo sa pokúša a viac ako 39 z nich aj prešlo pohovorom. Aby toho nebolo málo, Megan potom zobrala niekoľko víťazných mužov a pripravila si o poznatkoch z konverzácie s každým z nich prezentáciu v PowerPointe, aby ju mohla odprezentovať svojej sestre. Staršia Emily už nemusela vynaložiť žiadnu inú námahu, iba si sadnúť na stoličku a vybrať si z vyselektovaných mužov jedného či viacerých, ktorí ju oslovili najviac.

Odporúčané
Sex a dick pics tu nefičia. Vyskúšala som zoznamovaciu aplikáciu pre introvertov. Ako dopadlo moje rande? Sex a dick pics tu nefičia. Vyskúšala som zoznamovaciu aplikáciu pre introvertov. Ako dopadlo moje rande? 4. augusta 2023, 12:30

Nevedno, či mali vybratí muži aj úspech a či sa tam zrodila láska, ale ľudia na internete mali na čin mladšej sestry rozporuplné názory. Zatiaľ čo jedna skupina ocenila jej aktivitu a snahu pomôcť sestre, druhá skupina ľudí považovala podobný čin za narušovanie súkromia. Ľuďom sa nikdy nezavďačíš.


Domov
Zdieľať
Diskusia