Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2018, 22:01
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

6. séria úspešného seriálu Prison Break je oficiálne potvrdená. Vráti sa aj Wentworth Miller alias Michael Scofield?

FILMY A SERIÁLY PRISON BREAK
Uložiť Uložené

Legendárny seriál sa vráti na televízne obrazovky. Uvidíme však aj pôvodné obsadenie?

Stanica Fox oficiálne potvrdila návrat Prison Break na televízne obrazovky. Fanúšikovia seriálu začali niečo tušiť, keď herec Wentworth Miller oznámil svoj odchod z projektu Arrowverse. Olej do ohňa prilial aj Dominic Purcell, ktorý prostredníctvom svojho účtu na Instagrame napovedal fanúšikom, že seriál bude pokračovať. Oficiálne oznámenie od televíznej stanice Fox o obnovení Prison Break tak bolo už len čerešničkou na torte.

Riaditeľ spoločnosti Fox Entertainment, Michael Thorn, sa pozitívne vyjadril ohľadom plánov na natočenie ďalšej série seriálu, pričom neskôr svoje tvrdenia aj oficiálne potvrdil. Podotýka ale, že nový Prison Break nebude taký, na aký sú fanúšikovia zvyknutí. Aj keď sme zatiaľ nedostali žiadne bližšie detaily o pripravovanej šiestej sérii, Thorn prezradil, že štúdio je nápadom pre pokračovanie a budúcnosť projektu nadšené, aj keď je zatiaľ všetko iba v ranom štádiu. 

6. séria úspešného seriálu Prison Break je oficiálne potvrdená. Vráti sa aj Wentworth Miller alias Michael Scofield?
Zdroj: FOX

Správa o návrate seriálu z kriminálneho prostredia je pre mnohých fanúšikov vítaným prekvapením, keďže všetci museli po skončení štvrtej série čakať na tú nasledujúcu až dlhých osem rokov. Balzamom na dušu bola práve spomínaná piata séria, ktorá zo sebou priniesla 9 vydarených epizód. Špekulácie nad obsadením pôvodných hercov začali narastať, pretože v hre bolo teoreticky aj angažmá úplne nových postáv. Robert Knepper, predstaviteľ T-Baga, bol obvinený zo sexuálneho obťažovania, čo nasvedčuje tomu, že sa k projektu Prison Break nevráti. Vedenie Foxu sa však vyjadrilo, že séria s poradovým číslom 6 nebude pozostávať z úplne nového hereckého obsadenia. 

Aj keby sa však obvinenia na adresu Kneppera potvrdili, je viac ako možné, že väčšina ostatných postáv vrátane ústrednej dvojice Millera a Purcella sa v seriáli znovu objaví.  Dovtedy si však obaja hlavní herci budú plniť vlastné povinnosti, pravdepodobne však spolu budú opäť raz zdieľať pľac pri nakrúcaní seriálu The Flash. Purcell tu bude naďalej stvárňovať postavu s menom Heat Wave a Miller by si mal zopakovať úlohu Captaina Colda. Ako ste na tom vy, tešíte sa na ďalšie príbehy zo sveta Prison Break? Boli by ste skôr za nových hercov, alebo dávate prednosť pôvodným postavám Michaela Scofielda a Lincolna Burrowsa?

6. séria úspešného seriálu Prison Break je oficiálne potvrdená. Vráti sa aj Wentworth Miller alias Michael Scofield?
Zdroj: FOX
Domov
Zdieľať
Diskusia