Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2018, 19:38
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Netflix oficiálne potvrdil pokračovanie akčnej fantasy snímky Bright. Vráti sa Will Smith, Joel Edgerton aj režisér David Ayer

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Špinavý a zároveň aj nesmierne lákavý svet orkov, víl či elfov ešte rozhodne nepovedal svoje posledné slovo. Dvojka Bright dostala zelenú a my sa môžeme tešiť na ďalšie policajné dobrodružstvo.

To, o čom sa na internete hovorilo už pred sprístupnením samotného filmu, je od dnešného dňa konečne skutočnosťou. Známy streamovací gigant menom Netflix totiž oficiálne potvrdil pokračovanie policajnej fantasy snímky Bright, ktorá premiérovala 22. decembra (prosinca) minulého roku (našu recenziu nájdete tu). Tá sa už v priebehu prvého týždňa od vypustenia stala najviac sledovaným Netflix filmom vôbec, takže potvrdenie sequelu bolo skutočne iba otázkou času.

Scenár k dvojke tentokrát napíše sám David Ayer, ktorý sa opäť postará o réžiu, no a návrat čaká aj hercov Willa Smitha a Joela Edgertona. Navyše, Netflix zverejnil aj vtipné video s niekoľkými potenciálnymi názvami pre pokračovanie. Ktorý z nich by sa vám páčil? A ste radi, že sa so špinavým fantasy svetom plným orkov, víl a elfov ešte stretneme?

Domov
Zdieľať
Diskusia