Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2017, 18:28
Čas čítania 0:00
Marek R.

Aj toto sa stalo v roku 2017. Sleduj najnovšiu časť Freshnews s Deniskou aj moderátorskými posilami

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Ďalšie pokračovanie nášho už pravidelného seriálu sa tentoraz neobzrie za posledným týždňom, ale rovno celým rokom.

Aj v roku 2017 sme sa chceli starať o váš voľný čas, prinášať vám mnoho zaujímavostí či rozhovorov a taktiež sme rozbehli niekoľko nových projektov. Medzi tie najväčšie patrí aj náš ešte stále pomerne nový videoseriál s názvom Freshnews v hlavnej úlohe so sympatickou šéfredaktorkou Freshfem Deniskou, v ktorom vám každú nedeľu prinášame to najzaujímavejšie, čo sa počas daného týždňa udialo.

Posledná nedeľa roku 2017 vyšla presne aj na posledný deň roka, teda na Silvester, a tak tu máme ďalšiu časť našich Freshnews. Tentoraz však s menšou zmenou, keďže sa nepozrieme späť na posledný týždeň, ale rovno na celý rok.

A keďže sa toho v roku 2017 udialo mnoho, naša moderátorka si zavolala aj niekoľko posíl. Doplnili ju napríklad obľúbená Barbora, moderátori Šajmo či Krištof a vo videu sa objavil napríklad aj náš ďalší kolega Samo. Ak chceš teda vidieť, čo všetko podstatné či zaujímavé sa udialo tento kalendárny rok, neváhaj a klikaj na naše najnovšie Freshnews. Vidíme sa o rok!

Domov
Zdieľať
Diskusia