Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2017, 0:04
Čas čítania 0:00
Marek R.

Na fotografii sa nachádzajú šiesti vojaci britskej armády. Dokážeš ich všetkých nájsť?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Tvoje oči dostanú poriadne zabrať.

Kamufláž vo vojenstve ešte stále zohráva významnú úlohu. Stovky rôznych vzorov do odlišných podmienok (púšť, les, step,...) neobľubujú iba profesionálni vojaci, ale aj nadšenci z radov civilistov. Profesionálni vojaci však vedia s okolím splynúť lepšie ako ktokoľvek iný, a preto máme pre vás prichystaný ďalší tréning pre oči v podobe hľadania príslušníkov britskej armády, konkrétne šiestich vojakov Household Cavalry.


Na svojom oficiálnom Twitter účte si pre svojich fanúšikov pripravili výzvu, keď tam zverejnili fotografiu z júla, na ktorej sa majú nachádzať až šiesti vojaci a úlohou ľudí je nájsť ich všetkých. Keďže si s tým ľudia ale nevedeli rady, správca účtu Household Cavalry sa im pokúsil jemne pomôcť, no kamufláž vojakov bola na takej úrovni, že nájsť všetkých šiestich bolo skrátka nemožné. A niektorí ľudia dokonca tvrdia, že na prvej fotografii sa vôbec nenachádzajú. Koľko si ich dokázal nájsť ty?



Domov
Zdieľať
Diskusia