Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2017, 12:41
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Temný čarodejník Gellert Grindelwald a mladý Albus Dumbledore hviezdia na lákavých obrázkoch z očakávaného pokračovania Fantastic Beasts

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Do premiéry Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald ostáva ešte mnoho dlhých mesiacov. Nič to však nemení na skutočnosti, že sa ďalšieho výletu do magického sveta už nevieme dočkať.

Natáčanie očakávanej snímky Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald je už niekoľko málo dní ukončené, takže bolo iba otázkou času, kedy sa po prvých zverejnených obrázkoch dočkáme nejakých celkom nových. A tie nedávno skutočne dorazili. Okrem staršieho obrázku s Newtom a Jacobom v parížskych uliciach sme tak dostali ešte ďalšie tri.

Na nich sa nachádza napríklad mladý Dumbledore, Grindelwald pravdepodobne so svojou nasledovníčkou či Tina Golstein v spoločnosti vyššie spomínaného Scamandera. Všetky nájdete v galérii pod textom a my v samotnom závere už iba dodáme, že premiéra snímky je naplánovaná na 15. novembra (listopad) 2018. Pokiaľ sa chcete dozvedieť všetko podstatné o obsadení či príbehu, vstúpte už klasicky do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia