Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2017, 16:45
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

V strhujúcej dráme Clinta Eastwooda The 15:17 To Paris budeme svedkami toho, ako trojica cestujúcich zabráni teroristickému útoku vo vlaku

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Clint Eastwood si vybral ďalší pozoruhodný skutočný príbeh.

Kultový režisér a herec Clint Eastwood evidentne nemá na dôchodok ani pomyslenie. Tentokrát nám prináša neuveriteľný skutočný príbeh The 15:17 To Paris. 21. augusta 2015 vo večerných hodinách médiá informovali o zmarenom teroristickom útoku na vlak smerujúci z Bruselu do Paríža. Snímka sa zameria na troch obyčajných priateľov cestujúcich po Európe, ktorí sa teroristovi postavili na odpor a dokázali zachrániť viac než 500 pasažierov.

Trojica záchrancov si vo filme zahrá hlavné úlohy, teda samých seba. Ide o Anthonyho Sadlera, Aleka Skarlatosa a Spencera Stonea. Po ich boku uvidíme aj Jennu Fischer, Judy Greer, Raya Corasaniho či Paula-Mikél Williamsa. Scenár napísala Dorothy Blyskal podľa knihy The 15:17 to Paris: The True Story of a Terrorist, a Train, and Three American Heroes. Premiéra by sa v našich kinách mala uskutočniť 8. februára (únor) 2018. Čo hovoríte na trailer?

Domov
Zdieľať
Diskusia