Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2017 o 16:05
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zbesilá streľba, vybuchujúce autá či nahé, okoloidúce ženy? Ruský film zachytávajúci bizarné situácie z ich ciest ukáže mnohé šialené zábery

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zažili ste si už dostatok ľudskej stupidity a myslíte si, že vás len tak niečo neprekvapí? Debutový trailer plný autentických záberov z ruských diaľníc by ale mohol byť výnimkou.

Ľudovo povedané, nebude veriť svojim očiam. Ruské diaľnice sú známe svojimi bláznivými scenériami, ktoré nezažijete hádam nikde na svete. Preto sa režisér Dmitrii Kalashnikov rozhodol zozbierať materiál toho najlepšieho, čím sa ruský ľud na asfaltových cestách prezentoval. Nahí okoloidúci, obrovský lesný požiar, rozhnevaní motoristi či strieľajúci vodiči? Presne tak - a to je len začiatok. Navyše, toto kompilačné bláznovstvo sa dokonca dostane aj do kín, a to už začiatkom budúceho roka, konkrétne 19. januára (leden) 2018. Čo vravíte na jeho upútavku? 


Zbesilá streľba, vybuchujúce autá či nahé, okoloidúce ženy? Ruský film zachytávajúci bizarné situácie z ich ciest ukáže mnohé šialené zábery
Zdroj: Oscilloscope
Domov
Zdieľať
Diskusia