Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2017, 17:53
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Svadobná torta za viac než 60-tisíc eur? Pre rapovú smotánku žiaden problém

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Gucci Mane sa netají svojou láskou k luxusu, o čom svedčí aj pohľad na fotografie z jeho svadby s Keyshiou Ka'oir.

Život na zlatej vysokej nohe je snom mnohých z nás, avšak len niektorým sa ho podarí preniesť aj do reality. Známemu americkému raperovi so pseudonymom Gucci Mane sa to po početných problémoch so zákonom konečne splnilo a pred pár dňami dokonca vstúpil do manželského zväzku s atraktívnou partnerkou Keyshiou Ka'oir.

 

A post shared by Gucci Mane (@laflare1017) on

Svadba konajúca sa 17.10. ale nebola úplne všedná, vlastne vôbec. Hostina plná známych osobností, vrátane kolegov z branže, ako 2 Chainz, Big Sean s Jhené Aiko, Diddy či Rick Ross podľa mediálnych šumov stála manželov Davisovcov priblížne 1,5 milióna eur. Dychvyrážajúca suma zahŕňala taktiež majstrovské dielo v podobe trojmetrovej torty zdobenej vyše 2500 kryštalmi Swarovski v hodnote blížiacej sa k cifre 65-tisíc eur. Povedzme si úprimne, v našich končinách by sa za dané peniaze vystrojilo niekoľko svadieb so všetkým, čo k tomu patrí...

 

A post shared by Gucci Mane (@laflare1017) on

Zaujímavosťou bol aj povinný dress code vo výhradne bielej farbe, ktorý poctivo dodržali všetci zúčastnení. Ako budete môct vidieť nižšie, sviatočný odtieň spájaný predovšetkým s čistotou svedčal úplne každému. Celá udalosť tak dopadla na jednotku s hviezdičkou a Guwop možno už navždy bude dobrým chlapcom milujúcim svoju rodinu, alebo nie?

 

A post shared by Gucci Mane (@laflare1017) on

 

A post shared by BIGSEAN (@bigsean) on

 

A post shared by BIGSEAN (@bigsean) on

 

A post shared by Diddy (@diddy) on

 

A post shared by Casandra (@cassie) on

P.S. - Najnovší hudobný počin reprezentanta atlantského rapu, album Mr. Davis, obsahujúci hosťovania od hudobníkov ako The Weeknd, Migos či A$AP Rocky, si môžete vypočuť nižšie skrz platformu Spotify.

Domov
Zdieľať
Diskusia