Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2017, 12:51
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Apple opravuje chyby v iOS 11. Čerstvá aktualizácia by mala dať do poriadku všetky dôležité nedostatky

TECH APPLE
Uložiť Uložené

Dlho to netrvalo.

Aktualizačné balíčky pre operačné systémy so sebou častokrát neprinášajú iba hŕbu softvérových noviniek, ale aj množstvo chybičiek. A čím sú rozmernejšie, tým je ich potom logicky viac. Preto má prvá aktualizácia pre iPhony a iPady po nedávnom sprístupnení verzie iOS 11 cez slušných 250 megabajtov.

Apple sa tak snaží opraviť nedostatky, ktoré mnohým používateľom spôsobovali nepríjemnosti. Web Mashable píše, že medzi tými figurovali i celkom vážne problémy s odosielaním elektronickej pošty. Išlo však iba o vlastníkov e-mailových účtov od Microsoftu, a ani to nie úplne všetkých. Inštalácia balíčka má ale tiež za úlohu zlepšiť skúsenosti z používania prostredníctvom mierneho zlepšenia výkonu.

Čerstvá aktualizácia systému nesie označenie 11.0.1 a už by mala byť dostupná pre širokú verejnosť s kompatibilnými iOS zariadeniami.

Domov
Zdieľať
Diskusia