Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2017, 0:23
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovák vyhral v pokrovom turnaji 290-tisíc dolárov. Tomášov životný úspech prišiel aj medzi tvrdou konkurenciou

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Tomáš Kubaliak sa pripojil do prestížneho klubu stovkárov.

Len zopár slovenských pokrových hráčov dokázalo na turnajoch vyhrať viac ako 100-tisíc eur a najnovšie sa k nim pripojil Tomáš Kubaliak. Skúsený 28-ročný hráč si zahral v turnaji $2.100 NLHE Hold’em trvajúcom 2 dni a po prvom dni sa udržal na celkom solídnej priečke, čo navrávalo, že by pri troche šťastie mohol zamútiť vody aj pri finálovom stole. Do finále sa dostal s istou prémiou vo výške takmer 30-tisíc dolárov, ale Kubaliak mal oveľa vyššie ambície a aj keď mu v ceste za víťazstvom stáli viac ako kvalitní súperi, Tomáš sa dostal až do samotného záveru, keď zostávali len dvaja hráči.

Náš hráč mal s výrazne menším počtom žetónov ako jeho súper zároveň aj menšiu šancu na úspech a predpoklady sa potvrdili, lenže ešte pred začiatkom hry sa obaja hráči dohodli a Tomáš mal aj v prípade prehry zaistených 292-tisíc dolárov, čiže 245-tisíc eur. Americký súper síce Tomáša položil na kolená relatívne rýchlo a efektívne, ale sladká finančná odmena bola určite dostatočnou náplasťou na „len“ druhé miesto na prestížnom turnaji. Mimochodom, ešte viac informácií o slovenskom pokri a aj samotnom Tomášovi nájdeš na portáli Pokermansk.  


Domov
Zdieľať
Diskusia