Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2017, 12:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovenský filmár Samuel oslávil výročie s priateľkou ďalším vkusným videom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Podobných videí sa na youtube objavuje mnoho, no len máloktorý filmár dokáže vystihnúť tú správnu atmosféru a vybrať vhodné zábery.

Samuell Hoffman je talentovaný slovenský filmár, ktorý však toto remeslo poňal po svojom. Spoločne s priateľkou Michaelou našli rovnakú záľubu v cestovaní, no a keďže sa vždy oplatí mať zábery z nádherných krajín zdokumentované, ani oni sa bez kamery nevydajú ani na krok. Pri pohľade na ktorékoľvek ich video alebo aspoň jeho náhľad vám musí byť jasné, že Miška patrí k odvážnejším dievčatám, avšak všetky zábery sú v prvom rade definíciou ženskej krásy a hlavne vo veľmi vkusnom šate. Pár prednedávnom oslávil druhé výročie spoločného vzťahu a pri tejto príležitosti nakrútili aj ďalšie video, tentokrát z Budapešti. Okrem záberov zo spálne samozrejme nechýbajú ani tie z mesta a v konečnom dôsledku určite návštevu hlavného mesta Maďarska odporúčame. Veď posúďte sami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia