Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2017, 12:59
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Svet skončí už o mesiac. Ďalší z nečakaných koncov celého ľudstva sa tentokrát viaže na egyptské pyramídy

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Faraónovia vraj tušili, kedy Zem zanikne.

Od decembra 2012 sme tu už mali veľké množstvo ďalších koncov sveta, no ako môžeš postrehnúť, ani jedna z predovedí sa zatiaľ nejako nestihla naplniť. Aj napriek tomu tu však máme ďalšiu predpoveď konca našej existencie a tentokrát takisto súvisí s dávnymi civilizáciami. Víziu smrti ľudstva majú totiž na svedomí Egypťania.

Veľká pyramída v Gize je jeden zo siedmich divov sveta. Pochádza z roku 2 500 pred naším letopočtom a trvalo až 85 rokov, kým bola konečne dokončená. To, ako sa celá stavba diala, však zostáva záhadou. Mnoho ľudí dokonca verí, že v tom majú prsty aj mimozemšťania.

Svet skončí už o mesiac. Ďalší z nečakaných koncov celého ľudstva sa tentokrát viaže na egyptské pyramídy
Zdroj: pixabay.com

Egyptológovia tvrdia, že faraóni vládnuci po celom Egypte boli fascinovaní a často aj posadnutí, vesmírom. Práve na ich počesť sa pyramídy vztyčovali a existuje teória tvrdiaca, že faraóni verili, že pyramídami dokážu nadviazať kontakt s rôznymi okolitými planétami. Niektorí ľudia tomu i dnes veria a existujú (nie príliš dôveryhodné) teórie, že mimozemšťania skutočne v pyramídach zanechali tajné odkazy. Jeden z nich rozlúštil, ako teda on tvrdí, numerológ David Meade. Študuje mystické spojenia medzi číslami a rôznymi svetovými udalosťami a o konci sveta sa rozhodol pripraviť detailnú analýzu.

David totiž vraj aj vie, ako sa to celé stane. Na nebi sa má totiž 23. septembra 2017 zjaviť mýtická planéta Nibiru (ktorá je vraj súčasťou našej slnečnej sústavy, no je veľmi ďaleko). Tá neskôr, niekedy v októbri, vrazí do Zeme. David Meade si je svojou teóriou absolútne istý a venuje sa jej aj vo svojej knihe. Jeho teóriu okamžite začalo podrporovať niekoľko fanatikov a vraj čoskoro uvidíme dôkaz - ním by malo byť neočakávané zatmenie slnka už 21. augusta, ktoré má značiť približujúcu sa planétú Nibiru.

Svet skončí už o mesiac. Ďalší z nečakaných koncov celého ľudstva sa tentokrát viaže na egyptské pyramídy
Zdroj: cardin.alberto | flickr.com
Domov
Zdieľať
Diskusia