Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2017, 23:48
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

V popradskom akvaparku sa kúpala zahalená žena. Slovenským vlastencom však nevadí islam, no hygiena, ktorú vraj plaveckým oblečením porušuje

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Jej plavky pritom spĺňali všetky kritériá.

Slovenský internet má novú kauzičku a nám je zasa do plaču. Slováci sú schopní voči iným kultúram a národnostiam vyprodukovať priam obdivuhodné množstvo nenávisti a najnovšie si to schytala moslimka v popradskom AquaCity. Nikomu však naoko nevadilo, že je žena inej kultúry. Praví slovenskí vlastenci z pozoruhodnej facebookovej stránky Hrdí vlastenci, hrdí Slováci, sa totiž rozhodli ubrániť svoju krajinu pred nesmiernym náporom multikulturalizmu nevídanou výhovorkou. Problémom má byť hygiena: "To, čo sme ešte pred nedávnom videli len na fotkách zo západnej Európy, máme už aj v Poprade. Ďakujeme, vy politickí zm**i. Takáto hygiena v čiernych handrách a v 30 stupňových teplotách je určite v poriadku. Zbohom Aquacity, nikdy viac."

Okrem toho, že zámienka na zaútočenie presahuje všetky medze bizarnosti, oblečenie pani je úplne v poriadku. Pre portál fici.sme.sk sa akvapark vyjadril, že do vody je možné vojsť len s vhodným plaveckým odevom. Moslimka však spĺňala všetky štandardy. A navyše, bavlnené oblečenie nie je zakázané predovšetkým kvôli hygiene, no najmä kvôli tomu, že sa v ňom dá ľahko utopiť. Ako sme ťa v marci varovali, podľa kanadskej štúdie sa nachádza v menších bazénoch aj tridsať litrov moču. No bavlnené plavky sú tou pravou spoločenskou hrozbou.

V popradskom akvaparku sa kúpala zahalená žena. Slovenským vlastencom však nevadí islam, no hygiena, ktorú vraj plaveckým oblečením porušuje
Zdroj: facebook.com
Domov
Zdieľať
Diskusia