Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2017, 23:27
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Tvorcovia Simpsonovcov predstavili prvé informácie o novom projekte. Je ním animovaný seriál z prostredia fantazijného stredoveku

FILMY A SERIÁLY ANIMOVANÉ SERIÁLY SIMPSONOVCI
Uložiť Uložené

Určite sa máme na čo tešiť.

Iba pred pár dňami sme ti ponúkli komplexný zoznam najočakávanejších seriálov nasledujúceho obdobia a iba včera predstavil Matt Groening, tvorca najúspešnejšieho a najdlhšie vysielaného seriálu všetkých čias, Simpsonovci, úplne nový projekt, ktorý plánuje odštartovať v spolupráci s Netflix. Americký poskytovateľ vysielacích služieb odkúpil prvých 20 častí, ktoré predstavujú dve kompletné série. Seriál s názvom Disenchantment plný moderného humoru si odbije svoju premiéru, bohužiaľ, až v budúcom roku. 

Tvorcovia Simpsonovcov predstavili prvé informácie o novom projekte. Je ním animovaný seriál z prostredia fantazijného stredoveku
Zdroj: Gage Skidmore / Flickr

Seriál z prostredia stredoveku sa bude niesť v charakteristickej animácií, ktorú poznáš zo seriálov Simpsonovci a Futurama. Tvorcovia prezradili čo to i o samotnom príbehu odohrávajúcom sa v zničenom kráľovstve Dreamland, v ktorom budeme môcť sledovať príhody princeznej Beany a jej spoločnosti. Tou sú elf Elfo a osobný démon Luci. V seriáli sa budú rovnako vyskytovať i tradičné postavičky z fantazijného sveta ako napríklad orkovia, škriatkovia, harpie, trollovia a samozrejme množstvo zaujímavých ľudí s vlastným príbehom.

Domov
Zdieľať
Diskusia