Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2017, 19:09
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Modelka z Instagramu odhaľuje skutočnú pravdu za dokonalými fotografiami na sociálnych sieťach. Nie je všetko tak, ako to vyzerá

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Instagram dokáže čokoľvek premeniť na dokonalosť.

Fotografie modeliek na sociálnych sieťach len veľmi zriedkavo zachytávajú skutočnú realitu. Je až neuveriteľné, čo dokáže so záberom urobiť trošku rozdielna póza či nasvetlenie, a tak sa modelka Imre Cecen rozhodla na svojom profile pravidelne fanúšikov informovať o tom, či sa pozerajú na skutočnosť alebo ilúziu. Imre sa môže pochváliť perfektnou postavou, ale jej brucho nezostáva dokonale ploché, keď si sadne a nezostane vystretá, a rovnako to platí aj v prípade fotografií pri bazéne.

Práve fotografia z bazéna dostala Imre v posledných dňoch do všemožných médií, pretože Imre na nej chcela všetkým ukázať, ako približne vznikajú fotografie dokonalých nôh pri sedení na kraji bazéna. Stačí, že si človek svoje stehná oprie o podlahu či lehátko a ich na prvý pohľad bezchybný tvar sa prirodzene zmení, čo by však na Instagrame neprilákalo toľko zvedavcov. Ak ťa koncept poukazovanie na rozdiely medzi instagramovou a skutočnou realitou zaujal, potom nezabudni kliknúť aj na profil sympatickej Imre.












Domov
Zdieľať
Diskusia